Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Τα Ανοιξιάτικα προιόντα της Clinique!


















Kαλημέρα κορίτσια! Όπως σας υποσχέθηκα σήμερα θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου από το νέο ανοιξιάτικο άρωμα της Clinique και για το νέο Even Better Compact Makeup της που μας έκανε η Clinique πριν 2 μέρες δώρο για να σας τα παρουσιάσουμε.


Μια limited edition συσκευασία γεμάτη Άνοιξη και φρεσκάδα φέρνει το νέο Clinique Happy In Bloom άρωμα, με την μυρωδιά ανοιξιάτικων αναζωογωνιτικών λουλουδιών (δαμάσκηνο, κοκτέιλ από διάφορα εξωτικά φρούτα, φρέζιας και μιμόζας) που δίνει στην κάθε γυναίκα μια ξεχωριστή γεύση στο πέρασμά της.
Έρχεται σε δύο ανοιξιάτικες συσκευασίες τον 30ml και 50ml σ'ένα απλό γυάλινο minimal μπουκάλι διακοσμημένο με πολύχρωμα γραφιστικά λουλουδάκια και πασχαλίτσες, που ομοίως έτσι είναι και η εξωτερική του συσκευασία.
Σε μορφή σπρέυ ρίχνοντας απλά ελάχιστα στα σημεία που θέλετε εσείς πάνω στο σώμα σας  δίνεται το απαραίτητο άρωμα.  Άρωμα έντονο, δροσερό και ανοιξιάτικο που στο πέρασμά σας θα αφήνετε την  "υπογραφή σας". Φανταστείτε αντέχει κάπου στις 12 με 14 ώρες πάνω στο σώμα!

Οι συγκεκριμένες συσκευασίες όπως είπαμε είναι περιορισμένες οπότε καλό είναι να τρέξετε στα καταστήματα από Δευτέρα να την προμηθευτείτε και δε θα χάσετε. Η κύρια λιανική τιμή για το 30ml μπουκαλάκι είναι στα 37.50ε και των 50ml στα 53.50ε.
Θα σας έλεγα να προτιμήσετε το μεγάλο μπουκάλι αν και πιο ακριβό γιατί είμαι σίγουρη ότι θα το ερωτευτείτε και θα θέλετε να το έχετε και σε όλη την περίοδο του καλοκαιριού. Αν πάλι προσέχετε την τσέπη σας μην ανησυχείτε και το μικρό μπουκαλάκι θα σας διαρκέσει αρκετά!






Και πως θα έλειπε από την Άνοιξη ένα δροσερό  και λαμπερό Makeup; Το νέο makeup της Clinique για μέτρια  εώς πλήρη κάλυψη προσφέρεται σε μια πολύ όμορφη μεταλλική και βολική συσκευασία.
Και με το καθρεφτάκι του και το πανάκι του! Αυτό το foundation απαλής υφής καλύπτει τις διχρωμίες του δέρματος και προσφέρει μια μόνιμη λάμψη στην επιδερμίδα.
Η σύνθεσή του περιέχει ένα κοκτειλ βιταμινών C και Ε που συμβάλουν από κοινού στην αντιμετώπιση των σκούρων κυλίδων, της γήρανσης των ουλών και των ακμών και προσφέρουν ένα λείο και απαλό δέρμα.
Η συσκευασία του όπως είπαμε είναι πολύ κομψή, αριστοκρατική για να την έχετε πάντα μαζί σας με μεγεθυντικό καθρεφτάκι και αντιβακτηριδιακό σφουγγαράκι εφαρμογής.

Θα το βρείτε σε 6 αποχρώσεις που καλύπτουν τους βασικούς τόνους του δέρματος. Το Even Better Compact Makeup SPF 15 είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τύπους επιδερμίδας. Θα το βρείετ στα καταστήματα καλλυντικών στην τιμή των 37.00. Μπορεί να είναι λίγο ακριβούλα αλλά αξίζει.







Eυχαριστόυμε την Clinique που δείχνει ενδιαφέρον πάντα για τους πελάτες της!
Άρθρο by
Tzo k Kristin












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου