Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Η υπέροχη τέχνη των άκρων της γυναίκας από την Φαίη!














Σήμερα κορίτσια σας έχουμε μια ιδιαίτερη συνέντευξη!! Η Φαίη είναι μια artist των γυναικείων άκρων που μας έχει εντυπωσιάσει με τα σχέδιά της και της ζητήσαμε να μας δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη!


- Γεια σου Φαίη! Πες μας λίγα λόγια για την τέχνη σου!

- Δουλεύω κυρίως σε σπίτια, πάω στο χώρο τους ή έρχονται οι πελάτισσές μου. Ότι τους κάνει να αισθάνονται πιο άνετα. Κάνω αυτή τη δουλειά ένα χρόνο και με ενδιαφέρει οι πελάτισσές μου να μένουν ευχαριστημένες και κυρίως να έχουν την αίσθηση ξεκούρασης, γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο.





- Τι σε ώθησε να αρχίσεις αυτή την τέχνη;

- Την τέχνη αυτή την άρχισα γιατί θεωρώ τα νύχια τόσο σημαντικά για την εμφάνιση μιας γυναίκας και μου αρέσει να βλέπω περιποιημένα τα χέρια και τα πόδια τους.


- Είναι σημαντικό για τις γυναίκες η περιποίηση των άκρων τους;

- Η αλήθεια είναι ότι είναι σημαντικό για τις γυναίκες η περιποίηση των άκρων τους όχι μόνο για λόγους αισθητικής, αλλά για λόγους υγείας, ξεκούρασης, γιατί όταν μια γυναίκα περιποιήται τα άκρα της έχει μια αίσθηση χαλάρωσης που της φτιάχνει την μέρα.


- Ποια είναι η κύρια πηγή έμπνευσης των σχεδίων σου;

- Τα σχέδιά μου είναι κλασσικά, τα αισθητικά ωραία και τα πιο σύγχρονα.


- Τα αγαπημένα χρώματα που χρησιμοποιείς;

- Θα ήταν πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω χρώματα. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει έρθει καλοκαιράκι και τα έντονα χρώματα έχουν μπει πάλι στο παιχνίδι, όμως και τα κλασσικά χρώματα του γαλλικού έχουν πάντα την δική τους κομψότητα.


- Λοιπόν που μπορούν να σε βρουν οι φίλες μας;

- Οι φίλες μας μπορούν να με βρουν στο Αιγάλεω και να επικοινωνήσουν μέσω της σελίδας μου στο facebook https://www.facebook.com/ria.konstatzi

Eυχαριστούμε πολύ την Φαίη για την συνέντευξη και για τον παρακάτω διαγωνισμό που μπορείτε να λάβετε μέρος Εδώ!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου