Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Σας ανοίγουμε τις πόρτες στο "Εργαστήρι του Ξωτικού"












 Θέλετε να αποκτήσετε όμορφα χειρποίητα αντικείμενα; Κοσμήματα και πολλά άλλα γλυκά και όμορφα πραγματάκια; Το Εργαστήρι του Ξωτικού είναι το ιδανικότερο για να κάνετε τα πιο πρωτότυπα δωράκια. Από κοσμήματα μέχρι διακοσμητικά θα σας εντυπωσιάσει η ιδιαίτερη ικανότητα να φτιάχνει μινιατούρες από φαγητά που σίγουρα θα σας ανοίξουν την όρεξη. Εμείς ήδη εντυπωσιαστήκαμε από αυτό και μιλήσαμε μαζί για να το μάθετε και σεις, καθώς και θα έχει ένα δώρο έκπληξη αποκλειστικά για σας!
























-1- Ποια είναι η κύρια πηγή έμπνευσής σας;
 
Κύρια πηγή έμπνευσης είναι το κάθε υλικό ξεχωριστά. Από ένα υλικό που θα πέσει στα χέρια μου "ξυπνάει" μια ιδέα και με αυτό υλοποιείται.
 
-2- Που απευθύνονται τα προιόντα σας;
 
Απευθύνονται σε ανθρώπους που αγαπούν τα χειροποίητα, που αγαπούν τις ταινίες, τα παραμύθια, τη μουσική, τις επετείους, τα ταξίδια κλπ και θέλουν με κάποιο τρόπο να φορούν επάνω τους ή να έχουν στο χώρο τους κάτι που να τους τα θυμίζει. 
 
-3- Πιο είναι το αγαπημένο σας υλικό;

Θα έλεγα -σχεδόν- με σιγουριά είναι ο πολυμερικός πηλός και ο βασικότερος λόγος είναι οτι με βοηθάει να αποτυπώνω τις ιδέες που έχω στο μυαλό μου με μεγαλύτερη ακρίβεια. Από εκεί και πέρα, κάθε υλικό έχει το δικό του βασικό ρόλο πάνω σε μια σύνθεση και κανένα δεν είναι υποδεέστερο κανενός.
 
-4- Ποια τα μελλοντικά σχέδιά σας.
 
Έχουμε ήδη ξεκινήσει να συλλέγουμε όμορφα και οικονομικά υλικά για τους χειροτέχνες που ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο για τις δημιουργίες τους και στόχος είναι να μπορέσουμε να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα από διάφορα υλικά που θα καλύπτουν τους ανθρώπους που κατασκευάζουν χρόνια αλλά και εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν να ασχολούνται με τα χειροποίητα.
Τα υλικά θα τα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/elfssupplies
 


 Τα είδη της θα τα βρείτε στη ιστοσελίδα http://toergastiritouksotikou.blogspot.com
καθώς και στη σελίδα  στο Facebook: https://www.facebook.com/ElfsWorkshop

Eπίσης αναμένεται και διαγωνισμό έκπληξη από το εργαστήρι του ξωτικού για ένα κόσμημα που θα χαρίσει σε σας!


interview by a Womanholic!

1 σχόλιο: