Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Akraio Kosmima : Το extreme χειροποίητο του 21 ου αιώνα για τη κάθε γυναίκα










Καλησπέρα κορίτσια ! Όπως είχαμε πει θα αρχίζαμε μια σειρά από διαγωνισμούς και κάποια reviews από τους χορηγούς των διαγωνισμών μας...
Και τι καλύτερο από το Akraio Kosmima που τόσες φορές μας έχει προσφέρει κομμάτια για να δώσουμε στις αγαπημένες αναγνώστριες.


Λίγα λόγια για το Ακραίο Κόσμημα λοιπόν:

Μαμά και κόρη ασχολήθηκαν αρχικά με την δημιουργία χειροποίητων αντικείμενων από πολυμερικό πηλό. Αυτοδίδακτες εξέλιξαν το ταλέντο τους πειραματίζοντας και άλλα υλικά (κυρίως ανακυκλώσιμα) και σχεδίασαν μια σειρά μοντέρνων και εκκεντρικών κοσμημάτων ιδιαίτερα για την σύγχρονη γυναίκα.
Τώρα έχοντας πάνω από 3.500 πελατολόγιο στην σελίδα τους αναλαμβάνουν οποιαδήποτε παραγγελία, διακόσμηση θεωρείται πρέπον μιας και ασχολούνται και με το γενικό κομμάτι της διακόσμησης γύρω από το χώρο της γυναίκας.

Μας απάντησαν σε 4 ερωτήσεις :

-WOMANHOLIC: Πως ξεκινήσατε να προωθείτε τα προιόντα σας και για ποιό λόγο;

ΑΚ: Αρχικά ξεκινήσαμε να δημιουργούμε κυρίως για προσωπική χρήση επειδή θέλαμε να φοράμε κάτι ιδιαίτερο εκτός από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Ύστερα τα μοιράζαμε σε φίλες και γνωστές όπου τα βλέπανε περισσότερα άτομα. Στο τέλος όλοι οι γνωστοί μας ώθησαν να τα βγάλουμε πιο έξω και φτάσαμε και προχωράμε σταθερά στο σημείο που είμαστε σήμερα.



-WOMANHOLIC: Η έμπνευσή σας από που πηγάζει;

ΑΚ: Κυρίως από ότι μας εμπνεύει και μας αρέσει. Από το πιο Glamour ως το πιο νεανικό. Επίσης οι πελάτες μας δίνουν δικές τους πηγές έμπνευσης και ιδέες και μεις προσπαθούμε να τις κάνουμε πράξη.



-WOMANHOLIC: Ποια η ποικιλία σας σε προιόντα και που απευθύνονται;

ΑΚ: Κυρίως ξεκινήσαμε με κοσμήματα και αυτή είναι η κύρια ποικιλία μας, αλλά έχουμε διακοσμητικά αντικείμενα, αξεσουάρ, τσάντες, καπνοθήκες, γάντια και πολλά άλλα που θα δείτε στην σελίδα μας. Επίσης σκοπεύουμε να επεκταθούμε και περισσότερο στη διακόσμηση σπιτιού με χειροποίητα αντικείμενα και έπιπλα.


-WOMANHOLIC: Πως και η ονομασία Ακραίο Κόσμημα;

ΑΚ: Tα κοσμήματα μας πολλοί τα θεωρούν extreme και μοντέρνα. Μέσα λοιπόν από τις κριτικές γνωστών θέλαμε να δώσουμε την έννοια Ακραίο σαν κάτι παραπάνω από το κανονικό, σαν κάτι ιδιαίτερο μιας και όλα μας τα ειδή είναι χειροποιήτα και κανένα δεν είναι ίδιο. Η έννοια "Κόσμημα" δεν την σκεφτήκαμε ως κόσμημα το είδος αξεσουάρ αλλά ως έννοια " σαν κάτι ιδιαίτερο". Ελπίζουμε να σας καλύψαμε!






Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι τα κορίτσια είναι πολύ φιλικά και συνεργάσιμα, ότι απορία και αν έχετε είναι διαθέσιμες να σας την λύσουν. Εμείς χαρήκαμε που συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε μαζί τους και πραγματικά έχουν πολύ ιδιαίτερα αντικείμενα σε πολύ προσιτές τιμές. κατί που δε βρίσκεις εύκολα σε χειροποίητο.

Το Ακραίο Κόσμημα μπορείτε να το βρείτε εδώ:   https://www.facebook.com/akraio.kosmima 
         ή www.facebook.com/akraiofans

και μπορείτε να ζητήσετε κατάλογο στο μαιλ τους: akraio.kosmima@hotmail.com













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου