Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Οι 16 αποχρώσεις του μπεζ από την Clinique για το νέο έτος!





















Τι καλύτερο σαν πρώτη μας παρουσίαση για το νέο έτος από την νέα συλλογή της Clinique για τα νυχάκια σας  16 Shades of Beige που έρχονται  τον Φεβρουάριο του 2014 σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Ως η No.1 μάρκα σε πωλήσεις foundation παγκοσμίως, η Clinique είναι ειδική στην δημιουργία ολοκληρωμένων συλλογών υπέροχων αποχρώσεων, που καλύπτουν όλους τους χρωματικούς τόνους επιδερμίδων. Αξιοποιώντας αυτή την εξειδίκευση, είναι γνωστό ότι η Clinique πρoσφέρει αποχρώσεις makeup που δημιουργούν μια φυσική, όμορφη όψη στην επιδερμίδα. Τώρα η Clinique πάει τα ουδέτερα χρώματα ένα βήμα παραπέρα με την ένταξη 16 αποχρώσεων Βeige σε μια νέα συλλογή περιορισμένης έκδοσης βερνίκια νυχιών και σκιές ματιών που συνδυάζονται τέλεια για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Οι 16 αποχρώσεις Βeige έχουν μεγάλη διάρκεια, ταιριάζουν σε όλους τους χρωματικούς τόνους επιδερμίδας και προσφέρουν ένα σέξυ, εκλεπτυσμένο look το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί από κάθε γυναίκα.




Beige Nύχια.
 
Η Clinique παρουσιάζει 4 βερνίκια περιορισμένης έκδοσης από τη σειρά Α Different Nail Enamel for Sensitive Skins, για σέξυ εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα για κάθε τόνο επιδερμίδας. Επιλέξτε την πλησιέστερη απόχρωση στον τόνο της δικής σας επιδερμίδας για ένα πραγματικά ουδέτερο look, που κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο μακριά. Ή διασκεδάστε, επιλέγοντας κάποια από τις 4 αποχρώσεις από την πιο ανοιχτή έως την πιο σκούρα, δημιουργώντας ένα όμορφο, φυσικό look. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, αυτές οι ουδέτερες φυσικές αποχρώσεις  είναι μια κομψή επιλογή για ένα εκλεπτυσμένο  look.  
 
Με σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για να μην προκαλεί ερεθισμούς τα βερνίκια Α Different Nail Enamel for Sensitive Skinsείναι δερματολογικά ελεγμένα, οφθαλμολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες και ευαίσθητα μάτια. Διαθέσιμα σε : Room Service, Peek a Boo I See You, Pajama Party και Chocolate on my Pillow.









































Νude μάτια.
Όσον αφορά στα μάτια, οι ουδέτερες αποχρώσεις δημιουργούν ένα σέξι αποτέλεσμα, το οποίο στην Clinique είναι εύκολο να επιτευχθεί με την oκταπλή παλέτα σκιών All About Shadow Νeutral Territory 2. Μια παλέτα απαραίτητη σε κάθε γυναίκα, από οχτώ απαλές έως εντονότερες σκιές, για τη δημιουργία  διαφορετικών looks, τα οποία κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας. Φορώντας τες ξεχωριστά, αυτές οι σκιές προσφέρουν ένα εύκολο αλλά και εκλεπτυσμένο καθημερινό look. Όταν συνδυάζονται και αναμιγνύονται, αυτοί οι μπέζ τόνοι μεταμορφώνονται σε καταπληκτικό, εντυπωσιακό smoky, αποτέλεσμα, επιτρέποντας στις γυναίκες να παίξουν με το χρώμα με έναν διακριτικό τρόπο.

Μια πολυτελής παλέτα με σκιές περιορισμένης έκδοσης, σε μια πλούσια κρεμώδη σύνθεση η All About Shadow προσδίδει πλούσιο και έντονο χρώμα με ένα και μόνο απαλό  άγγιγμα, για αποτέλεσμα  μακράς διάρκειας.  Η oχταπλή παλέτα σκιών AllAbout Shadow Neutral Territory 2, περιέχει μια σειρά από φυσικές αποχρώσεις, από το πιο ανοιχτό μπεζ μέχρι το βαθύτερο σοκολατύ. Η All About Shadow είναι οφθαλμολογικά  ελεγμένη και ιδανική για χρήση, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες και τα πιο ευαίσθητα μάτια.








































Τάση Neutral.

Oι φυσικές σκιές είναι μία τάση που αντέχει στο χρόνο. Η Jenna Menard, η Global Colour Artist της Clinique, μοιράζεται τα μυστικά της για το πώς οι αποχρώσεις της συλλογής Neutral Territory 2 μπορούν να συνδυαστούν με πολλαπλό τρόπο, μετατρέποντάς την σε ένα τέλειο αξεσουάρ για τις γιορτές : “Οι παλέτες με φυσικές αποχρώσεις είναι από τις αγαπημένες μου, γιατί οι επιλογές τους είναι απεριόριστες. Οι γυναίκες δεν φοβούνται τα χρώματα της παλέτας και έτσι αισθάνονται άνετα να παίξουν με τις διαφορετικές σκιές, για να δημιουργήσουν ένα προσωπικό look. Μπορείς να φορέσεις μία μόνο σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, ή ακόμα να αναμίξεις τρεις ή τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις για να δημιουργήσεις το προσωπικό σουlook. Oι ανοιχτόχρωμες σκιές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν φωτεινότητα, ενώ οι σκουρόχρωμες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, για να τονίσουμε το βλέμμα. Άλλες φορές δημιουργώντας ένα ανέμελο μακιγιάζ και άλλες φορές ένα σέξυ smoky look, αυτή η παλέτα έχει οτιδήποτε χρειαστεί μια γυναίκα για να αποκτήσει εντυπωσιακό βλέμμα."



Λεπτομέρειες :

H οκταπλή παλέτα Neutral Territory 2 και τα 4 βερνίκια Α Different Nail Enamel της Limited Trend

12 Shades of Beige, θα είναι διαθέσιμα τον Φεβρουάριο 2014, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών .


  • Προτεινόμενη Λιανική Τιμή παλέτας Neutral Territory 2: 45,50€.
  • Προτεινόμενη Λιανική Τιμή βερνικιού Α Different Nail Enamel : 16,00€.
















Περιμένουμε πως και πως να τα δοκιμάσουμε και από κοντά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου