Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Kiten Beauty - Δάκρυα Oμορφιάς


















Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ KITEN BEAUTY ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

  • ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΟΥΝ: Τα Δάκρυα ομορφιάς αναζωογονούν και απαλύνουν τα κουρασμένα, ξηρά, ερεθισμένα μάτια και μπορούν να χρησιμοποιούνται καθημερινά πριν το make-up και μετά το de-make-up για καλύτερα αποτελέσματα και για άψογο βλέμμα.
  • ΕΝΥΔΑΤΩΝΟΥΝ: Τα Δάκρυα Ομορφιάς διατηρούν την υγρασία και άλλους απαλυντικούς παράγοντες στην επιφάνεια των ευαίσθητων ματιών για πολλές ώρες, παρέχοντας μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση και προσφέροντας στα μάτια άψογη εμφάνιση.
  • ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ: Το Υαλουρονικό Οξύ των Δακρύων Ομορφιάς δημιουργεί ένα ενυδατικό φιλμ στην επιφάνεια του ματιού, το οποίο τα προστατεύει από ερεθισμούς που μπορούν να προκληθούν λόγωχρήσης make-up και από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως αέρας, ήλιος, ξηρός αέρας,  θαλασσινό νερό, καπνός, έκθεση σε υπερβολικό φως, κλιματισμός, θέρμανση, παρατεταμένη χρήση Η/Υ, χρήση φακών επαφής και περιβαλλοντική μόλυνση.
    Επίσης, οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του Υαλουρονικού Οξέος προστατεύουν τα μάτια από επιβλαβή βακτήρια και ελεύθερες ρίζες.
  • Χωρίς Συντηρητικά
  • Τα εύχρηστα, επανασφραγιζόμενα φιαλίδια Υαλουρονικού Οξέος 0,2% μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν μέσα στην ημέρα.
  • Διαθέτουν εξαιρετικές Αναζωογονητικές, Ενυδατικές και Προστατευτικές Ιδιότητες.
  • Για καλύτερα αποτελέσματα στο make-up θα πρέπει να χρησιμοποιούνται καθημερινά πριν τη χρήση Make-up και μετά την αφαίρεσή του (De-make-up).
  • Είναι συσκευασμένα σε φακελάκια αλουμινίου για να προστατεύουν τα Δάκρυα Ομορφιάς από τις εναλλαγές τις θερμοκρασίας.
  • Συμβατά με καλλυντικούς φακούς επαφής αλλά και με όλους τους σκληρούς και μαλακούς φακούς επαφής.
  • Βελτιώνει την αίσθηση της άνεσης κατά την εφαρμογή των φακών επαφής και κάνει τη χρήση τους καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας πιο ευχάριστη.
Τα Kiten Beauty είναι τα πρώτα Δάκρυα Ομορφιάς με Υαλουρονικό Οξύ 0,2% που αναζωογονούν ενυδατώνουν και προστατεύουν ευαίσθητα μάτια.
Η χρήση του οφθαλμικού διαλύματος Kiten Beauty πριν την εφαρμογή του make-up συνεισφέρει σε ένα λαμπερό, υγιές βλέμμα προστατευμένο από κοκκινίλες και ερεθισμούς που μπορούν να δημιουργήσουν τα προϊόντα make-up (όπως οι σκιές, η μάσκαρα, τοeyeliner αλλά και τα προϊόντα ντεμακιγιάζ, κ.ά.)
Τα Δάκρυα Ομορφιάς είναι οφθαλμικό διάλυμα με Υαλουρονικό Οξύ 0,2% που δεν περιέχει συντηρητικά και είναι υποαλλεργικό και οφθαλμολογικά ελεγμένα κάτω από τα αυστηρότερα κριτήρια ειδικά για τα ευαίσθητα μάτια, ενώ είναι συμβατό για χρήση με όλους τους τύπους των φακών επαφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου